top of page

Natuursteen beschadigd of verouderd? Renostonevernieuwt en herstelt steengoed.

Heel wat architecten kiezen ervoor om huizen af te werken met natuursteen. Natuursteen straalt een uniek karakter uit en er zijn heel veel mogelijke variaties om je interieur te accentueren. Na verloop van tijd kannen er echter problemen ontstaan.

Een product dat leeft

Natuursteen is een natuurlijk product dat leeft en evolueert doorheen de tijd. Zo kannen er bijvoorbeeld bij vloeren van verzoete blauwsteen zones ontstaan die donkerder of lichter zijn dan de rest van de vloer.
Bij Renostone hebben we de nodige expertise in huis om vloeren op een correcte manier te onderhouden, zodat de tand des tijds overwonnen wordt. Neem contact op voor persoonlijk advies en een gratis offerte!

Onderhoud van natuursteen

Naast de verkleuring van verzoete blauwsteen, zien we vaak ook vlekken ontstaan op natuursteen. Dit komt omdat sommige soorten steen meer poreus zijn en daardoor vocht of olie opzuigen. In principe kan je dit voorkomen door de steen te laten verzadigen met onderhoudsproduct

Wij behandelen de vloer zodanig dat de vlekken verdwijnen en in de toekomst niet meer kunnen ontstaan. Bij terrassen is het eens zo belangrijk om de natuursteen op een goede manier te behandelen, omdat het verouderingsproces sneller verloopt door blootstelling aan het weer.

Zijn er oneffenheden of zijn er stukken van de natuursteen beschadigd? Dan gaat Renostone op een professionele manier de steen volledig herstellen en behandelen.

Wat dat oplevert? Bekijk meteen onze galerij met voorbeelden van door ons uitgevoerde renovaties.

Profiteer van een verlaagd btw-tarief

Renoveer je een huis dat ouder is dan 10 jaar? Dan kan je bij de renovatie van vloeren en trappen genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21%.

Neem contact op voor meer informatie en een gratis offerte!

bottom of page